Jaglana babeczka.

05 listopada


Waniliowa babeczka jaglana podana z kokosowym jogurtem, malinami, sosem jeżynowym, pistacjami, puree z batata, jeżynami, malinami i syropem błonnikowym Sukrin FiberSirup

You Might Also Like

10 komentarze

  1. ale to genialnie wygląda, aż szkoda jeść!

    OdpowiedzUsuń
  2. bardziej do podziwiania a nie jedzenia

    OdpowiedzUsuń
  3. jejjjjku jakie to piękne! Czemu ja nie potrafię wpaść nigdy na taki fajny i przy okazji ładny pomysł na śniadanko :( no wygląda świetnie, muszę spróbować zrobić naprawdę wielkie dzięki za inspirację bo ja raczej taka średnia w kuchni jestem :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie dość, że bardzo ciekawy pomysł na wykorzystanie kaszy jaglanej to jeszcze fenomenalne te dodatki do niej. :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Urocze maleństwo :) Na pewno była przepyszna :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ale cudo! Proszę podaj przepis :D koniecznie muszę ją wypróbować !

    OdpowiedzUsuń
  7. uwielbiam kaszę jaglaną, super pomysł na wykorzystanie jej

    Zapraszam do mnie na konkurs śniadaniowy
    http://cotakpachnie.com.pl/2015/11/05/gluten-free-box/

    OdpowiedzUsuń
  8. Wygląda genialnie, aż chce się ją zjeść.

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj