Tropikalny budyń jaglany.

20 października


Wiem, wiem... ciągle te truskawki, poziomki i maliny.
Cóż poradzić.... skoro tak je uwielbiam?
Najgorsze jest to, że na działce truskawki zakwitły i wydały owoce, 
ale przez brak słońca chyba pozostaną zielone i nie dojrzeją :(

Budyń jaglany słodzony tagatozą (Damhert) podany z malinami, truskawkami, poziomkami, siekanymi migdałami, pomelo i tropikalnym serkiem (wymieszanym z egzotyczną konfiturą)



You Might Also Like

9 komentarze

  1. Cudnie i Pięknie...tylko truskawki o tej porze nie są tak dobre jak w sezonie!

    Zapraszam do siebie ;-) www.make-life-green.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Moje są z działki i są tak samo dobre :)

      Usuń
  2. Uwielbiam budyń, a jaglanego nigdy jeszcze nie jadłam nawet! :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Zazdroszczę truskawek :( U mnie też jedna zielona została w ogródku i raczej nie dojrzeje :(

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę w końcu zjeść taki budyń!

    OdpowiedzUsuń
  5. Twoje owoce ciągle zakwitają ? :O U mnie sezon skończył się na początku wakacji :p
    Mam nadzieję, że twoim truskawkom uda się dojrzeć, haha :D
    Śniadanie wygląda pysznie! :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Na początku wakacji? To musisz mieć bardzo wczesne odmiany!

      Ja mam odmiany powtarzające owocowanie, jedna z nich to jakaś staroniemiecka. :)

      Gdyby pojawiło się trochę słońca, to by dojrzały, eh oby jeszcze trochę poświeciło :)

      Usuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj