Calzone... z kassawy!

05 września

Calzone z mąki z kassawy (Otto's Naturals) nadziany waniliowym serkiem wiejskim podany z borówkami, poziomkami, Rote Grütze i siekanymi pistacjami bio (Jean Hervé)

You Might Also Like

10 komentarze

  1. Wygląda jak taki wielki oscypek!Pycha!

    OdpowiedzUsuń
  2. Super pomysł! Musiało bajecznie smakować! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Nigdy nie jadłam calzone! Podasz przepis? Wypróbowałabym :P

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam absolutnie wszystko co zawiera jakieś smakowite nadzienie. :-) Nieważne czy to naleśnik, pieróg, makaron... Twoje calzone mnie zachwyca!

    OdpowiedzUsuń
  5. Szkoda, że czasu na pieczenie brak - wygląda bosko! :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Wooo ale wielgachne.. Coś. Zawsze chciałam spróbować ale jakoś nie było okazji :) Może najwyzszy czas zabawić się w kuchareczkę :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj