Poziomkowa ricotta i figa razy dwa.

11 lipca


Co dziś było dobrego?

Komosa na bazie poziomkowej ricotty, którą polecam po prostu zmiksować z poziomkami, konfiturą figową i mąką kokosową - powstanie bardzo puszysty, słodki krem z kokosową nutą :)

Kokosowy krem z ekologicznej komosy ryżowej i poziomkowej ricotty przełożony truskawkami, musem czereśniowym, czereśniami i poziomkami; bezglutenowy batonik z nadzieniem z fig i śliwek

You Might Also Like

7 komentarze

  1. Zawsze masz świetne pomysły na śniadanie! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jestem fanką numer jeden takich kremików. :D Jeszcze poziomki? To największe dobro świata! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. ojeeej! ale zamarzyłam o takim śniadanku, mniam!

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę przyznać że mnie natchnęłaś. Jutro zamiast standardowego śniadania zrobię jakiś kremik! A co! :)
    Pięknie to wygląda, jak zwykle oczywiście :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj