Waniliowy sernik z solonym karmelem.

28 czerwca


Waniliowy* sernik na biszkopcie z warstwami: ricottową z solonym* karmelem 
oraz melonowo-agrestową z bananem podany z plastrami kokosa bio (Naturo.pl), 
ricottą, melonem, truskawkami i bazylią 


* do masy serowej dodałam prawdziwej wanilii burbońskiej bio oraz 
Fleur de sel (kwiatu soli morskiej); obie przyprawy dostaniecie w sklepie internetowym

You Might Also Like

10 komentarze

  1. prezentuje się wspaniale, a przy tym lekko :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja taaaak kocham sernik, że ten bym zjadła bez mrugnięcia okiem, cudo! :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wspaniale się prezentuje. Zwłaszcza te plasterki kokosa na wierzchu. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nowość dla mnie,nigdy nie próbowałam podobnego smaku.Ciekawi mnie;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja serników nie lubię, ale ten pięknie wygląda! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. podoba mi się nazwa 'Fleur de sel' ;)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj