Podwójnie jaglany krem z ricotty!

16 czerwca


Krem na bazie ricotty zdecydowanie należy do moich ulubionych :)

 Figowo*-śliwkowy krem** z ricotty i płatków jaglanych podany ze śliwką, ekologicznym prosem ekspandowanym Symbio i kremem czekoladowym

* krem posłodziłam carską konfiturą z makiem (do kupienia TUTAJ)
** do kremu dodałam dla zagęszczenia ekologicznej inuliny również od Symbio

You Might Also Like

7 komentarze

  1. Zdecydowanie wspaniała propozycja. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zawsze jem tylko ricottę w jakimś daniu jako dodatek, chętnie bym ją przyrządziła tak aby stanowiła główny składnik - np. właśnie taki krem. :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda bardzo zachęcająco, z chęcią zjadłabym figowo - śliwkowy krem :)

    OdpowiedzUsuń
  4. uwielbiam proso ekspandowane, super!

    OdpowiedzUsuń
  5. Mniam- tylko tyle mogę powiedzieć :D

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj