Pierogi z ricottą.

13 czerwca

 Pierogi* z ricottą i białą czekoladą podane z prażoną komosą ryżową (Paul's Quinoa), śliwką i domowym serkiem wiśniowym** z białą porzeczką
* ciasto na pierogi przygotowałam z mąki pszennej i jaglanej 
 ** gęsty serek naturalny + mrożone wiśnie + syrop klonowy

***

Jakiś czas temu zamówiłam kolejną smakowitą paczuszkę od bakeo.pl
Tym razem z ulubionymi surowymi pistacjami, które stanowiły główny składnik mieszanek.
Jeśli jeszcze nie czytaliście recenzji, to znajdziecie ją TUTAJ, :)

You Might Also Like

10 komentarze

  1. twoje sniadania sa mistrzowskie, możesz się podzielić :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam pierogi, twoje rozwalają system *.*.*

    OdpowiedzUsuń
  3. Świetnie wyglądają te pierogi! ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Do tej pory jadłam jedynie makaron tortellini z nadzieniem z ricotty, ciekawe jakby to smakowało w cieście pierogowym, pycha! :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Oh, wow. Takie pierogi na śniadanie? Mmm.
    polarois.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  6. Mmm... wieki nie jadłam pierogów. ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. mniam, najlepsze! :D Uwielbiam pierogi z ricottą :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Jej, muszą być przepyszne. Dzisiaj robię je na obiad ;)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj