Naleśniki z pieca.

05 czerwca

 Naleśniki z mąki słonecznikowej smażone na oleju kokosowym (Pro4life) nadziane orzechowo-morelową* ricottą i zapieczone z borówkami polanymi syropem klonowym podane z musem z mango i banana
* ze zmielonymi orzechami brazylijskimi, musem z dojrzałych moreli, 

***
Ostatnio orzechowo u mnie :)

You Might Also Like

5 komentarze

  1. te naleśniki musiały rozpływać się w ustach...!!

    OdpowiedzUsuń
  2. piątka za naleśniki!
    polarois.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  3. Wspaniale wyglądają, ciekawy sposób zapieczenia, takich sama nigdy nie robiłam, jedynie gdzieś w knajpce jadałam z pieca. Świetny pomysł. :-) Do tego ten mus mango-banan brzmi fantastycznie.

    OdpowiedzUsuń
  4. Boskie naleśniki i mus *.*

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj