Naleśniki z ciasta filo.

06 czerwca

 Naleśniki z ciasta filo nadziane ricottą i konfiturą z płatków róż/ ricottą, poziomkami w miodzie i siekanymi migdałami z solą podane z jogurtem wiśniowym i morelami

You Might Also Like

10 komentarze

  1. Ale to apetycznie wygląda. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Z ciasta filo ? O takich nawet nie pomyślałam :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Kusi mnie to ciasto niesamowicie! Ślicznie wyglądają naleśniczki. :-) Jeszcze te morelki, wow.

    OdpowiedzUsuń
  4. Naleśnikujesz ostatnio :) Są cudowne, takie cieniutkie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, ostatnio mam fazę na naleśniki... i młode ziemniaki :)

      Usuń
  5. Fajny pomysł, takich naleśników to ja jeszcze nie jadłam :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj