Krem z płatków kasztanowych.

29 czerwca

Nerkowcowy (Pakka.ch) krem z płatków kasztanów bio* i ricotty z zielonym jabłkiem podany z żurawiną, nerkowcami, jabłkiem i kasztanem jadalnym

* płatki kasztanów zalałam na noc wodą z kwiatów pandanowca,
którą możecie dostać TUTAJ

You Might Also Like

12 komentarze

  1. Zakochałam się w tych płatkach od pierwszego spróbowania i trwam w tej miłości do dziś. Cudowny krem! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pychoty. I tak pięknie podane! :) Puchar idealny :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Nie jadłam nigdy ale wszelakie płatki kocham to pewnie i te by mi posmakowały. Wygląda po królewsku. :-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ciekawe te płatki kasztanowe muszę przyznać;)

    OdpowiedzUsuń
  5. CUDNE FOCIE I CUDNE POMYSŁY GRATULACJE

    OdpowiedzUsuń
  6. Wygląda bardzo apetycznie i smacznie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. a jak to zrobiłaś? jakiś przepis?

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj