Kokos, maca, ricotta. Krem owsiany!

11 czerwca

I znów ekologiczny zestaw śniadaniowy :)

 Bezglutenowy krem owsiany (D'EKO)* na bazie kokosowej ricotty i soku z guawy** ze sproszkowanym korzeniem maca (D'EKO) podany z musem morelowym (Clearsprings), karmelizowanym w syropie klonowym bananem i miętą
** sok z guavy możecie dostać TUTAJ


You Might Also Like

7 komentarze

  1. Wypasiony ten deser.Serek ricotta jest pyszny zwłaszcza z dodatkami;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jakie to piękne! A o soku z guawy to słyszę po raz pierwszy :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Przepiękne i jak zawsze zaskakujące i przy tym zachwycające składniki. :-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Bardzo wakacyjne :)
    polarois.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Jak widać ekologicznie nie znaczy niesmacznie i nieładnie ;)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj