Focaccia na słodko. Na bis!

25 czerwca

 Bezglutenowe kokosowe focaccie z czekoladowym deserem sojowym i mango podana z truskawkami i czereśniami; ziołowa herbata klonowa (Biosyrop.pl)


FOCACCIA NA SŁODKO
/1 porcja/

sojowy deser czekoladowy (Alpro)
mango, truskawki i czereśnie

Focaccie posmarować rozpuszczonym olejem kokosowym.
Następnie nałożyć na nie po 2 dwie łyżki czekoladowego deseru i pokrojone w kostkę mango.
Piec około 10 minut w 180 stopniach.
Wyjąć, udekorować owocami i podawać.

Smacznego!


***
Oficjalnie jestem już magistrem prawa.
Mogę więc rozpocząć wakacje! :)
Niesamowite, jak szybko minęło te 5 lat studiów... ale cieszę się, że już po wszystkim :)
Co dalej? Chyba aplikacja :)



You Might Also Like

8 komentarze

  1. Gratuluję! :-) Śniadanko pyszne, jeszcze do tego strasznie podoba mi się ten pomysł dodania deseru czekoladowego sojowego. :-) Bardzo je lubię nawiasem mówiąc.

    OdpowiedzUsuń
  2. Gratulacje! :)
    Ciekawa ta herbata!

    OdpowiedzUsuń
  3. może wstyd się przyznać, ale pierwszy raz spotykam się z takim produktem i za to właśnie uwielbiam Twój blog, ciągle odkrywam nowe produkty :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj