Wegańskie parowańce... i trochę zimy :)

25 maja


 Wegańskie* parowańce nadziane powidłami śliwkowymi (Pole Na Stole) podane z domowym budyniem waniliowym, marakują, mini ricottą i wegańskimi bałwankami z czekolady; kawa Audun Coffee 
* przygotowane z użyciem napoju owsianego Oat Dream

You Might Also Like

10 komentarze

  1. na początku myślałam, ze się tak rozlały haha! :D a to budyń waniliowy :) muszę je zrobić, koniecznie!

    OdpowiedzUsuń
  2. Przypomina to dwa obłoczki, coś pięknego. Zobaczywszy przed sobą taki talerz nie potrafiłabym się nie uśmiechnąć! :-) Do tego pewnie smakuje wspaniale z takimi dodatkami. :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Powiedz mi proszę, gdzie dorwałaś marakuję? Kiedyś były w Kauflandzie i rozkochałam się w tym owocu. Są one takie aromatyczne! :) A teraz nigdzie ich już nie widuję..

    OdpowiedzUsuń
  4. Ależ dawno ich nie jadłam. Nigdy nie zapomnę wersji z dzieciństwa; z masłem i cukrem.

    OdpowiedzUsuń
  5. Odpowiedzi
    1. Przepis taki jak tutaj: http://poraneknaslodko.blogspot.com/2014/01/445-ryzowe-buchty.html

      Usuń
  6. ale pomysłowe, z chęcią wypróbuję- prosze o przepis! :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj