Trochę Ameryki na śniadanie.

07 maja


Tosty francuskie z gofrownicy - chyba nie ma na świecie lepszych! 
Są lepiej upieczone w środku, a na zewnątrz bardziej chrupiące.
W dodatku do masy jajecznej dodałam bananowe puree, które nadało pięknego aromatu.
Te z patelni po prostu nie mogą się z nimi równać!
Podałam je z bardzo popularnymi w USA owsiano-kukurydzianymi płatkami śniadaniowymi.
U nas na szczęście też można je dostać - polecam zajrzeć 
na aukcje użytkownika BATA-BOOM na Allegro.
Ja znalazłam tam kilka perełek zza oceanu, o których spróbowaniu marzyłam od dawna... 
i które niebawem również pojawią się na blogu :) 

 Bananowo - maślane* tosty francuskie z wieloziarnistego chleba Schär
podane z płatkami Cap'n Crunch, borówkami i serkiem naturalnym

 * gofrownicę natłuściłam masłem w sprayu Crisco, 
które również można kupić na aukcji tego użykownika (TUTAJ). 
Opakowanie zawiera ponad 500 porcji produktu, także jest bardzo wydajne!


You Might Also Like

9 komentarze

  1. Tosty z gofrownicy... czemu zawsze tak mnie to kusi :D

    OdpowiedzUsuń
  2. A i ja niebawem będę robić gofry! Już tak za mną spacerują! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Twoje śniadanie są takie wymyślne :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zwyczajnych nie lubię, a do tego nie miałaby chyba sensu ich publikacja :)

      Usuń
  4. Piękne i pyszne śniadanie! ;)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj