Podwójnie orzechowe pancakes.

28 maja

 Pancakes z mąki z orzechów włoskich bio (Bioterra) i ekologicznego masła orzechowego (Bio Kiosk) podane z melonem, cynamonowym jogurtem i domowym sosem truskawkowym na bazie wodzie kokosowej

You Might Also Like

11 komentarze

  1. Takie podwójnie orzechowe z chęcią bym zjadła! ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Cudo !! :) Tyle pysznych i zdrowych składników w 1 daniu ;) Uwielbiam wszelkie orzechowe nuty ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jeszcze do tego podwójnie orzechowe? To oznacza więcej szczęścia! :D

    OdpowiedzUsuń
  4. jak zwykle zastosowanie składników świetne!

    OdpowiedzUsuń
  5. Jak to pięknie wygląda! Szczególnie to serduszko z sosem <3

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj