Podwójnie czekoladowy pudding z brioszki.

21 maja

 Herbaciany* pudding z brioszki z kawałkami czekolady**, świeżymi jagodami Inków, karambolą i cukrem pudrem trzcinowym podany z deserem migdałowym (Ekodis.pl) i jogurtem naturalnym

You Might Also Like

7 komentarze

  1. Pudding to rzecz której nigdy nie jadłam. Ale kiedy patrzę na Twój wypiek od razu mam ochotę spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ojej to wygląda przepięknie. Nie dość, że zdrowo to jeszcze założę się, że bardzo smacznie. Jeszcze te oryginalne i ciekawe składniki! Szok. :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jacie, ależ to cudnie wygląda! Przepis wpisuje do mojej listy rzeczy do zrobienia ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. jaka mnogość wszystkich dodatków, super :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam te twoje pomysły, pycha!:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ślinotok gwarantowany jak się wchodzi na Twojego bloga, Instagrama :D

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj