Magiczny placek z... ryżu?

15 maja



 Placek amaretto z makaronu Shirataki* podany z konfiturą jeżynową z brandy (Pole Na Stole), karmelizowanym w syropie imbirowym bananem i domowym bananowym mascarpone z wanilią
 * "magiczny" makaron (Adam's Fitness Food) w kształcie ryżu wyrabiany jest z wody i mąki konjac; sam w sobie nie posiada smaku, dlatego do placka dodałam amaretto i sporo wyrazistych dodatków :)

You Might Also Like

6 komentarze

  1. Pierwszy raz słyszę o takiej magii;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Coś niesamowitego, ale fajny grubaśny placek wyszedł! :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Te twoje grubaski, zawsze mnie zachwycają!

    OdpowiedzUsuń
  4. Oooo jaki olbrzym :) Ciekawa, bardzo ciekawa propozycja śniadania :)

    OdpowiedzUsuń
  5. akurat mam gdzieś ten "ryż" podasz więc przepis na omleta z niego ?

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj