Brzoskwiniowe gwiazdki.

29 maja


 Gwiazdki z czerwonej komosy ryżowej (Quinola) na bazie puree z korzennych brzoskwiń przyprawione ekologicznymi goździkami i kardamonem (The Spice Shop) podane z brzoskwiniami i jogurtem naturalnym


You Might Also Like

6 komentarze

  1. Wczoraj taką quinoę wcinałam na obiad i nawet chciałam trochę zostawić do słodkiego śniadania, ale... po prostu nie wyszło. ;)
    Pomysł rewelacyjny!

    OdpowiedzUsuń
  2. Wow, nie spodziewałam się, że można z niej wykonać takie wspaniałości! Zaskakujesz i zachęcasz do szaleństw w mojej kuchni! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. mmmmmniam! komosowe słodkości są pycha!

    OdpowiedzUsuń
  4. Rewelacja! :) Nie myślałam, że da się tak ładnie to podać. :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj