Gwiazdki z czarnej fasoli!

23 kwietnia


Dziękuję za wszystkie wiadomości e-mail, które do mnie wysyłacie. 
Miło jest czytać tak pochlebne słowa. 
Cieszy mnie również fakt, że odpowiada Wam dodawanie bezpośrednich 
linków do poszczególnych produktów. 
W sumie ja również - szukając przepisów na blogach 
- zwracam uwagę na to, czy podana jest informacja, z jakich
 produktów została przygotowana dana potrawa. 
To bardzo dobrze, że lubicie poznawać nowe produkty!


 Gwiazdki z ekologicznej czarnej fasoli Symbio i skrobi z manioku podane z cukrem pudrem trzcinowym, ananasem, organicznymi suszonymi jagodami i kokosowym mascarpone


Ekologicznej czarnej fasoli i skrobi z manioku Symbio szukajcie w delikatesach internetowych, marketach i sklepach stacjonarnych. Fasola jest naprawdę świetna - nie gotuje się długo, a efekt wizualny jest niesamowity! Z kolei skrobia z manioku (tzw. kassawa) nie posiada smaku ani zapachu, ale świetnie zagęszcza. Możemy dodać ją do ciasta, pancakes a także zrobić z niej budyń!

You Might Also Like

9 komentarze

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj