Drożdżowy donut z jabłkami!

17 kwietnia


Ostatnio wpadłam na pomysł podania ciastka w towarzystwie pokrojonego w kosteczkę twarogu. Powiem Wam, że smakowało mi bardziej niż z serkiem homogenizowanym czy jogurtem!

 Drożdżowy donut z jabłkami i organicznym nugatem (Bioterra) podany z twarogiem i cynamonem cejlońskim; herbata Basilur Serene*

*Zielona herbata cejlońska z dodatkiem jabłka, pąków jaśminu
oraz nutą płatków róży, bławatka i jabłka;
to śliczne metalowe pudełeczko zachowam na biżuterię :)

You Might Also Like

11 komentarze

  1. Super,że drożdżowy ,ponieważ smak jest wyrazisty ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo fajny pomysł: po pierwsze wygląda wspaniale, a po drugie musiało smakować wybornie. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. a jak ta herbata smakuje ?? bo opakowanie prze prze cudne no a babeczki to już nie mam odwagi chwalić bo to jakiś cud natury i arcydzieła

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jedna z lepszych, intensywna zarówno w smaku jak i zapachu. Składa się z całych liści herbaty, płatków kwiatów i owoców. Cudo!

      Usuń
  4. Ciekawy pomysł z tym twarogiem ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Pysznie! :) Jak zwykle. Chciałabym mieć taką wyobraźnię co do gotowania :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Donut... Ach, jaki on musiał być pyszny. Te jabłuszka i cynamon kuszą bardzo! <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Bo twaróg jest dużo lepszy niż jakieś tam serki! :D

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj