Potrójnie migdałowe donuty z farro.

22 marca







 Potrójnie migdałowe donuty z pszenicy farro bio podane z mandarynką, pestkami dyni i domowym serkiem wiśniowym



A farro od dziś stało się moim ulubionym zbożem, Bez dwóch zdań!


Przypominam, że w sklepie wloskiesmakolyki.it możecie robić zakupy z dużym rabatem.
Za każde wydane 20 zł, otrzymacie zniżkę w wysokości 5zł. 
Wystarczy, że podczas składania zamówienia wpiszecie kod rabatowy: 

sw2014

Gorąco polecam, ja na pewno jeszcze nie raz skuszę się na coś z oferty sklepu :)

You Might Also Like

7 komentarze

  1. coś wspaniałego, a ta mąka to na pewno rewelacja!

    OdpowiedzUsuń
  2. O wow! Wyglądają naprawdę pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. mam może nietypowe pytanie... ale czy nie wszystkie posty zawierają dokładne przepisy tylko same zdjęcia? bo nie wiem czy to z moim kompem jest coś nie tak że one się nie otwierają czy to tak ogólnie jest? :D pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak jest, nie wszystkie posty zawierają przepis.

      Pozdrawiam

      Usuń
  4. Oczarował mnie ten talerz dobroci :D

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj