Focaccia na słodko... i filiżanka dobrej kawy.

04 marca



Dzisiaj było mi potrzebne porządne, rozgrzewające śniadanie 
i filiżanka mocnej, aromatycznej kawy z nutą czekolady i i słodkich owoców. 
Po takim posiłku można stawiać czoła wyzwaniom!

 Bezglutenowa focaccia z mascarpone słodzonym syropem kokosowym, borówkami i wegańskimi miętowymi płatkami czekolady; kawa Audun Coffee 



Kawę możecie kupić w sklepie internetowym, lub stacjonarnym przy ul.Śniadeckich 30 w Bydgoszczy.

You Might Also Like

12 komentarze

  1. Foccacie sama piekłaś?! Jak tak to ja poproszę o przepis! Wyglądają mega smacznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wyglądają cudnie ♥ No i te borówki - niebo!

    OdpowiedzUsuń
  3. nieziemsko wygląda ! borówki gotowane ?
    podziwiam za stworzenie czegoś tak pięknego w wersji bezglutenowej :)
    zapraszam do siebie, zaczynam po długiej przerwie i będę wdzięczna za wszelkie uwagi bardziej doświadczonych ode mnie blogerek:)

    OdpowiedzUsuń
  4. na słodko to ja foccaci nigdy nie jadłam, ale wygląda ciekawie!
    zapraszam: http://iluminatium-mundi.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  5. Wygląda cudownie! Zdałam sobie właśnie sprawę, że chyba nigdy wcześniej nie widziałam zapieczonych borówek XDD

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj