Gwiazdki z komosy.

14 lutego



 Buraczane gwiazdki z ekologicznej czarnej komosy ryżowej Symbio podane z kiwi, wegańskimi miętowymi płatkami czekolady i mascarpone

You Might Also Like

9 komentarze

  1. Czarnej komosy nie miałam jeszcze okazji próbować, no chyba, że w mixie komos, ale to nie to samo ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Czarnej komosy jeszcze nie próbowałam :) Różni się jakoś w smaku od jasnej?

    OdpowiedzUsuń
  3. dziś i u mnie burak w śniadaniu ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. takich placków to jeszcze nie jadłam.. a wyglądają nawet i lepiej niż niejedne "tradycyjne" :)

    OdpowiedzUsuń
  5. śliczne te gwiazdki i jakie zdrowe!

    OdpowiedzUsuń
  6. Takie śniadanko unosi aż do gwiazd ;) Pychota ♥

    http://poranny-talerz.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj