Chrupiące ciasteczkowe donuty!

06 lutego


 Bezglutenowe donuty z mąki migdałowej z pokruszonymi ciasteczkami z czekoladą* podane z pomarańczą sycylijską i serkiem migdałowym**
** z dodatkiem mąki z hiszpańskich migdałów

You Might Also Like

18 komentarze

  1. to będzie idealne śniadanie na Tłusty Czwartek ;) tyle, że w uzdrowionej wersji co jeszcze bardziej mi się podoba! :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To niech Sandra poda nam adres, żeby było wiadomo gdzie na to śniadanie dotrzeć w ten Tłusty Czwartek :)

      Usuń
  2. taka wersja podoba mi się w ramach nadchodzącego tłustego czwartku:D może i ją wypróbuję:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Smakowicie! :) Ależ bym sobie takiej pomarańczy posmakowała. Wygląda wspaniale.

    OdpowiedzUsuń
  4. Pięknie i kolorowo jak zawsze, ale jakoś ostatnio mniej osobowo :(

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Co to znaczy "mniej osobowo" ? :O

      Usuń
    2. kiedyś było coś od siebie, o sobie, do osoby. A teraz tak ,,automatycznie". Ale śniadanka i zdjęcia są perfekcyjne :* !!

      Usuń
    3. Od siebie w sensie "jak minął dzionek"? To niestety nie dla mnie, sama nie lubię czytać na blogach narzekania na szkołę, pogodę, egzaminy czy koleżanki (nic innego też na śniadaniowcach znaleźć nie można) To juz wolę dodawać posty " bezosobowe" niż takie.
      W sumie i tak bym nie musiała, bo nie mam powodów do narzekań. :)

      Usuń
  5. pięknie się prezentują! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Takie ciasteczka to można jeść, szczególnie, że uwielbiam smak czegokolwiek, co zrobione z migdałów ;)

    Zapraszam: http://poranny-talerz.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  7. Ale fajnie wyglądają, obawiam się że jakbym się do nich dorwała, to zjadłabym wiekszość

    OdpowiedzUsuń
  8. Nigdy wcześniej nie widziałam tej pomarańczy! Wygląda świetnie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Prezentują się niezwykle apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  10. no a na tłusty czwartek, który się zbliża będą idealne :)

    OdpowiedzUsuń
  11. podziel się proszęę! :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj