Bezglutenowa owsianka na bazie musli.

11 lutego



 Owsianka na bazie bezglutenowego musli gotowana na mleku z komosy ryżowej podana z sojowym kremem czekoladowym, ananasem i płatkami kokosa

You Might Also Like

9 komentarze

  1. Wygląda perfekcyjnie i na pewno tak samo smakuje ♥

    http://poranny-talerz.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  2. taki kontrast - zdrowe śniadanie podane w niezdrowej aczkolwiek cudnej miseczce:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To fakt, ceramika nie nadaje się do spożycia :)

      Usuń
  3. pierwsze co rzuciło mi się w oczy to miseczka Milka <3 Ananas i czekolada, ubóstwiam! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. ile w tej miseczce niebanalnych smaków! super :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ojej! Jaką Ty masz świetną miskę ;)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj