Pudding z croissanta.

25 stycznia


Trochę lata w środku zimy :)

 Kremówkowy pudding z croissanta z blanszowanymi migdałami bio (Fresano) i dynią podany z truskawkami, malinami i cukrem pudrem trzcinowym

You Might Also Like

12 komentarze

  1. bo lata nigdy dość, tym bardziej, w takiej pysznej postaci!

    OdpowiedzUsuń
  2. ale świetny pomysł, na pewno smaczne:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Serdecznie zapraszam do udziału w konkursie. :) Do wygrania jest zestaw dowolnie wybranych przypraw dobrej jakości! By wziąć udział w konkursie wystarczy przesłać przepis na danie mięsne (szczegóły w linku). Są trzy miejsca, trzy nagrody, jest o co walczyć!

    http://szefowa-kuchni.blogspot.com/2015/01/konkurs-wygraj-zestaw-wybranych-przez.html

    OdpowiedzUsuń
  4. puddingu wieki nie jadłam! z croissanta musiał cudownie smakować ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Genialna propozycja na pyszne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. miód w gębie a cóż to za cudne dzieło ??? jedynego blogowego mistrza chyba ;;;))

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj