Tosty korzenne.

17 grudnia

Korzenne tosty z bezglutenowego chleba dworskiego słodzone stewią w płynie* natarte świeżą skórką pomarańczy podane z bieluchem i pomarańczą

 * stewię w płynie można dostać w sklepie Zielonyspichlerz.pl

You Might Also Like

10 komentarze

  1. W blogosferze jest wiele fantastycznych blogów, ale Twój jest jednym z moich ulubionych. Świetne pomysły śniadaniowe i do tego jest tu pięknie kolorowo :)
    a teraz pytanie : czy jedząc produkty bezglutenowe czujesz różnicę w samopoczuciu ? :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Robiłam w tym tygodniu korzenne tosty i przepadłam za tym smakiem! U Ciebie jednak prezentują się o wiele lepiej jeśli chodzi o sferę wizualną :)

    OdpowiedzUsuń
  3. takie korzenne smaki mogłabym jeść cały rok :)

    OdpowiedzUsuń
  4. odkąd spróbowałąm tych z przyprawą korzenną to już nie mam ochoty na inne :D

    OdpowiedzUsuń
  5. korzenne robiłam, są przepyszne! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam te tosty w każdym wydaniu!
    A korzennej wersji koniecznie muszę spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Takie wydanie tostów francuskich bardzo mi odpowiada! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Tosty z pomarańczą??? czemu nie :D wyglądają super

    OdpowiedzUsuń
  9. Kuszą mnie ostatnio takie tosty francuskie!:)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj