Smażona kasza jęczmienna.

20 grudnia





 Kasza jęczmienna podsmażona na maśle ghee podana z domowym miodowym* sosem żurawinowym, białą czekoladą z jagodami Goji bez dodatku cukru i serkiem wiejskim




You Might Also Like

8 komentarze

  1. ale świetny pomysł na podanie kaszy jęczmiennej, powiedziałabym wręcz na odczarowanie jej! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. świetnie to wymyśliłaś, kasza inaczej ;-)

    OdpowiedzUsuń
  3. muszę w końcu usmażyć jakąś kaszę!

    OdpowiedzUsuń
  4. Świetne połączenie, nie wpadłabym na pomysł z usmażeniem kaszy, a ten sos żurawinowy wygląda bosko!

    OdpowiedzUsuń
  5. Genialny ten pomysł na wykorzystanie kaszy! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Oryginalnie i pomysłowo! ;)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj