719. Pierożki z migdałami.

19 listopada

Pierożki z semoliny nadziane ekologicznymi migdałami podane z suszonymi poziomkami i napojem kokosowo-ryżowym 






A rok temu...

You Might Also Like

13 komentarze

  1. Pływające pierożki? Na to bym nie wpadła :)
    I muszę spróbować suszonych poziomek!

    OdpowiedzUsuń
  2. Możesz wpadać do mnie codziennie i robić mi takie pyszne śniadanka?

    OdpowiedzUsuń
  3. no nie znów jakiś cudny wytwór !!!! jak zyć ??? i być chudym Hi HI

    OdpowiedzUsuń
  4. No to mnie zaskoczyłaś! Takiej wersji pierożków jeszcze nie widziałam *.*

    OdpowiedzUsuń
  5. ależ urocze ;-) teraz naszła mnie ochota na pierogi na słodko!

    OdpowiedzUsuń
  6. pierogi na mleku roślinnym - twoja pomysłowość nie zna granic, pyszności zajadasz! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. wow! jestem w szoku! geenialnie to wymyśliłaś :))

    OdpowiedzUsuń
  8. Super są ;) Muszę spróbować te suszone poziomki. :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj