704. Omlet z serka wiejskiego z jeżynami!

03 listopada



Nie ma to jak cudowne światło bardzo wczesnym rankiem.
Ale ważne, że omlet się udał, mimo tego, że robiony w pośpiechu. 
Odmroziłam już jeżyny, w sumie niczym się od świeżych nie różniły. 
Smaku im w ogóle nie ubyło! :)




Migdałowy omlet z serka wiejskiego podany z twarożkiem grani wymieszanym z cukrem trzcinowym Oleofarm, jeżynami i kiwi


PRZEPIS TUTAJ

You Might Also Like

9 komentarze

  1. grubaski są najlepszee :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pięknie i smacznie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Kolejny wspaniały omlet! Po prostu mistrzyni <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Twoje śniadania sa genialne!

    OdpowiedzUsuń
  5. ale grubaśny i te jeżyny, oj kusisz <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Twoje omlety są obłędne! jaki wyrośnięty! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Chylę czoła mistrzyni omletów! *.*

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj