622. Pączki z masy makowej :)

11 sierpnia

 Owsiane pączki z masy makowej z pokruszonymi orzechami makadamia i kremem miodowym podane z serkiem wiejskim i malinami



Przepis TUTAJ, ze zmianami: 
zamiast fig dodałam kilka pokruszonych orzechów makadamia i łyżeczkę kremu miodowego z cynamonem

You Might Also Like

15 komentarze

  1. masz niesamowite pomysły, ciągle zaskakujesz!
    pozdrawiam i zapraszam do siebie!

    OdpowiedzUsuń
  2. jaki pomysł!!!!! skąd ty go wzięłaś?! :) Czy mogę prosić o przepis? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Hmmm.... z głowy :)

      Przepis podlinkowany

      Usuń
  3. chyba nie przestaniesz mnie zaskakiwać :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jak ja dawno nie jadłam masy makowej! W sumie to jem ją chyba tylko w okresie Bożonarodzeniowym a to chyba błąd...;)

    OdpowiedzUsuń
  5. ten krem miodowy z tyłu wygląda mega apetycznie :D
    wow, śliczne te pączki. masz talent!

    OdpowiedzUsuń
  6. Cudownie wyglądają! A krem kusi, nie powiem :)

    OdpowiedzUsuń
  7. a zjadłabym masę makową :D
    tym bardziej te pączusie <3

    OdpowiedzUsuń
  8. nie tylko mnie te pączki powaliły, ale również ten krem w tle! z malinami wszystko musiało smakować idealnie (:

    OdpowiedzUsuń
  9. Idealny pomysł, czekam na przepis tych cudeniek! :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Ty to nigdy mnie chyba nie przestaniesz zaskakiwać :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Nigdy bym nie wpadła na takie donuty, ale wpisuje je na moją listę do zrobienia, myślisz że z mąk bezglutenowych (kokosowa/gryczana) wyjdzie ? :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj