611. Knedle z tofu!

31 lipca

 Knedle z mąki żytniej razowej i tofu naturalnego nadziane borówkami podane z jeżynami, borówkami, suszonymi wiśniami i jogurtem


You Might Also Like

13 komentarze

  1. A ja wciąż czekam na jeżyny! :(

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie jadłam jeszcze tofu, więc nie wiem czy by mi smakowały, ale ogólnie uwielbiam knedle :) Ostatnio wyjątkowo polubiłam wersję z kaszy jaglanej :)

    OdpowiedzUsuń
  3. knedle to ja uwielbiam <3
    szkoda, że u mnie brak borówek :<

    OdpowiedzUsuń
  4. Tofuknedle? Bardzo fajna propozycja! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale jazda! Bardzo fajne knedelki. Ale to tak na śniadanie?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, podobnie jak pierogi czy kluski leniwe :)

      Usuń
  6. Wyglądają bajecznie! Jeśli kiedykolwiek zrobię knedle, to będzie tylko i wyłącznie twoją zasługą :P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. W takim razie nie mogę się doczekać, aż je zrobisz! :*

      Usuń
  7. Takie niepozorne, małe kuleczki a jakie apetyczne! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. knedle z mąki żytniej razowej? to coś dla mnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. W życiu nie jadłam tofu, ale takie knedle od razu by mnie do niego przekonały! :)
    Przepis dodaję do akcji
    Pozdrawiam ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. W życiu nie jadłam tofu, ale dzięki takim knedlom od razu by mi posmakował ;)
    Przepis dodaje do akcji
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj