586. Gofry z płatków pszenicy kamut!

07 lipca

 Gofry z płatków pszenicy kamut i mąki z pszenicy durum podane z namoczonymi w rumie kwiatami hibiskusa, kremem z kasztanów jadalnych, kiwi i bananem



You Might Also Like

7 komentarze

  1. Te kwiaty hibiskusa kuszą mnie niezmiernie! Świetne :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie kuś, tylko podaj przepis :D bo nową gofrownicę kupuję!

    OdpowiedzUsuń
  3. Lubię twoje śniadaniowe pomysły, zawsze zaskoczysz mnie czymś o istnieniu czego nie miałam pojęcia - tym razem pszenicą kamut

    OdpowiedzUsuń
  4. Wow, wspaniały pomysł! ; )
    Totalnie mnie zasoczyłaś z tymi kwiatami hibiskusa i kremem kasztanowym! *.*
    Cudowności. : )

    OdpowiedzUsuń
  5. dobre te kwaity? skąd masz? pierwszy raz widzę coś takiego :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Czytam, czytam i gościłam w swoim domu jedynie kasztany jadalne - co to za nowości te kamut :)
    A gofry mniamn mniam!

    OdpowiedzUsuń
  7. Takie gofry to mogę jeść codziennie! :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj