525. Jęczmienna&jaglana w wersji zapieczonej!

13 kwietnia

Po takim śniadaniu można jechać na ćwiczenia :)

 Pieczona kasza jęczmienna i jaglana z kremem krówkowym, siekanymi nerkowcami (w środku) truskawkami i płatkami migdałów

Rzeżuszka na Wielkanoc sobie pięknie rośnie!

You Might Also Like

14 komentarze

  1. rzeżucha w tle <3 kocham :D

    OdpowiedzUsuń
  2. właśnie widzę, że już rośnie i rośnie i tak sobie myślę, że zapomniałam zupełnie o niej! ale jeszcze nic straconego :)
    śniadanie jedno z moich ulubionych, zapiekane płatki i orzechy z owocami do tego! <3 ten krem też tu kusi!

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyglada niesamowicie apetycznie:) moja rzezuszka juz taka wielka haha:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Szczerze powiedziawszy to jeszcze nigdy nie zapiekałam kaszy. Muszę to koniecznie nadrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wygląda bardzo apetycznie :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Serduszko wypełnione pysznościami *.*

    OdpowiedzUsuń
  7. Aż zrobiłam się głodna :D

    http://zymna.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  8. O tak, takie śniadanie daje niezłego kopa! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. U Ciebie zawsze takie pyszności na śniadanko! *.*

    OdpowiedzUsuń
  10. ale dobre musiało być! uwielbiam pieczone śniadania :)

    OdpowiedzUsuń
  11. musimy w końcu się zebrać i zrobić takie pyszne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Ta zapiekana kaszy wygląda cudownie!

    OdpowiedzUsuń
  13. Takie sniadanie napewno daje enrgie <3

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj