472. Omlet z płatków ryżowych!

18 lutego

Dawno nie smażyłam omletu i wygląda na to... że wyszłam z wprawy :) Nie wyrósł tak jak zwykle, ale za to smakował całkiem nieźle. Nie wiem, może to wina dodatku sody zamiast proszku do pieczenia?

Pomarańczowo-kokosowy omlet z płatków ryżowych podany z Almette żurawina-malina, bananem i surowymi pistacjami

You Might Also Like

14 komentarze

  1. Twój "niewyrośnięty" omlet jest i tak dwa razy grubszy niż przeciętny...;)

    OdpowiedzUsuń
  2. mogłabyś podać przepis na omlet?:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ziarna kakaowca i ten krem... To podoba mi się najbardziej z tej paczki:)
    Smacznego testowania;d

    OdpowiedzUsuń
  4. chciałabym, żeby mi tak omlety nie wyrastały! ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Nie wyrósł?! Ja bym chciała, żeby moje omlety były tak "niewyrośnięte", hehe :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Zazdroszczę Ci takiej paczuszki ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. próbowałam ziarna i pistacje - świetne!! bardzo lubię dodawać do wszelkich wypieków, ale nie tylko :)

    OdpowiedzUsuń
  8. na syrop daktylowy czaję się i ja ;D
    a Twój omlet i tak mnie zachwyca!

    OdpowiedzUsuń
  9. Zazdroszczę takiej paczki! Spróbowałabym tych pistacji i ziaren kakaowca! :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Niewyrośnięty omlet? Serio? Jak dla mnie jest baardzo grubaśny :D Zazdroszczę zawartości paczki, bardzo chciałabym spróbować surowych pistacji.

    OdpowiedzUsuń
  11. Przyznam szczerze, że do tej pory robiłem omlety głównie z płatkami owsianymi. Przede wszystkim na słodko. Na ostro wychodziły mniej udane. Teraz wiem ,że koniecznie muszę spróbować jeszcze z płatkami ryżowymi...

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj