425. Puchaty naleśnik maślany

02 stycznia

 Waniliowy maślany naleśnik z mąki orkiszowej podany z kaki, miodelką, ricottą, dżemem z owoców leśnych i kolorową posypką

You Might Also Like

13 komentarze

  1. Maślany? Jestem ciekawa jak smakuje, bo wygląda apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Do ciasta dodałam łyżkę stopionego masła - jest delikatniejszy i lepiej się smaży :)

      Usuń
  2. Ślicznie wygląda, zjadłabym takiego! :]

    OdpowiedzUsuń
  3. Odpowiedzi
    1. Hej hej, to znów ja c: Niestety...trudno to zrozumieć, ale napiszę bardzo ogólnikowo. Jestem na diecie po diecie i próbuję z tego racjonalnie wyjść. Na szczęście mi się udaje. Stąd takie posiłki, liczenie kalorii i zdrowe rzeczy. c:

      Usuń
  4. Maślany i puchaty <3 Nic więcej do szczęścia nie trzeba ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Takiej wersji naleśmników nigdy nie jadłem więc koniecznie muszę je zrobić. Wyglądają fantastycznie !

    OdpowiedzUsuń
  6. Faktycznie,puchaty aż miło się patrzy :))

    OdpowiedzUsuń
  7. P.S. Dodaję do obserwowanych i ulubionych :))

    OdpowiedzUsuń
  8. dodatek masła potrafi zdziałać cuda ze smakiem :)

    OdpowiedzUsuń
  9. O rany, ten talerz, ten naleśnik, te kolory, te smaki, no zachwycasz :D

    OdpowiedzUsuń
  10. nie dość, że maślany to jeszcze taki puchaty i kolorowy! tak pozytywnie :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Ale piękny, pulchniutki! No i z ukochaną przeze mnie kolorową posypką! :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj