413. Donuty z kaszy bulgur i liczi!

21 grudnia

Były już z kaszy kuskus, czas na bulgur :) Również sycące, ale bardziej zwarte (chyba dzięki dodatkowi masła orzechowego), co jest zdecydowanie na plus. Do tego bez cukru, naturalnie słodkie (od liczi). Sporo czasu zajmuje ich zjedzenie, co również jest zaletą. Po prostu pyszne!


 Orzechowe donuty z kaszy bulgur nadziane liczi podane z serkiem wiejskim i jagodami z syropu

You Might Also Like

15 komentarze

  1. Nawet nigdy kaszy bulgur nie jadłam solo, a tu w takiej kombinacji. Zjadłabym takiego domowego donuta! ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. zaskakujesz :) wielbię wszystko, co ma w sobie masło orzechowe <3

    OdpowiedzUsuń
  3. bulgur uwielbiam więc na pewno były pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Liczi ! Niedługo będę je jeść po raz pierwszy bo tata mi dziś kupił :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wygląd zachęcający , a smak zapewne fenomenalny ;) ciekawe połączenie, spróbuję zrobić ;)
    Zapraszam do mnie ;)
    Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  6. Ooo ciekawi mnie ich smak! Na pewno pyszne :) Uwielbiam te donuty, chciałabym taką foremkę :(

    OdpowiedzUsuń
  7. Donuty kojarzą mi się ze słodkim pączkiem, ale Twoje to zupełne przeciwieństwo! Zdrowe, naturalnie słodkie i na pewno przepyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Wyglądają super, nigdy takich nie jadłam. :)
    Pozdrawiam, Natalia ♥

    OdpowiedzUsuń
  9. te donuty zawsze mnie zachwycają. czekam na dzień, kiedy przyjdzie mi ich skosztować! :)

    OdpowiedzUsuń
  10. jakie wielkie :D
    z chęcią bym się poczęstowała!

    OdpowiedzUsuń
  11. są wspaniałe! wyrośnięte, na pewno pyszne! <3

    OdpowiedzUsuń
  12. Jesteś moim donutowym mistrzem; D

    OdpowiedzUsuń
  13. ok ale gdzie jest przepis?

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj