407. Czekoladowa tapioka na bogato

15 grudnia


Czekoladowa tapioka na mleku migdałowym podana z mascarpone, granolą czekoladową, suszonymi wiśniami, melasą z karobu i marcepanem



 Czuć już Święta! :)

You Might Also Like

12 komentarze

  1. Ale wypas! Wygląda obłędnie, aż mi ślinka cieknie! Te bakalie, marcepan... pycha!
    Wprawdzie od jutra zaczynam mój tydzień z owsianką, ale myślę, że po 22.12 to śniadanie się u mnie pojawi. A jak nie wytrzymam to machnę sobie takie na kolację ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Święta , święta ! :)
    Ta tapioka ma obłędny kolor ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda bardzo smacznie! Uwielbiam mleko migdałowe, taka tapioka na nim z dodatkiem kakao.. pycha!

    OdpowiedzUsuń
  4. ciepło się na sercu robi widząc takie zdjęcia :) a ta ,,szklanka" zawsze kryje coś pysznego

    OdpowiedzUsuń
  5. Marcepan ostatecznie mnie przekonał - uwielbiam go! Piękne zdjęcia, kocham wszystko, co w klimacie świątecznym :)

    OdpowiedzUsuń
  6. prześliczna ta choinka! aż czuję się ten klimat na nią patrząc :)
    a śniadanie bardzo smacznie wygląda, aż chce się spróbować tapioki :)

    OdpowiedzUsuń
  7. pyszności <3 też uwielbiam poranne słodkości ;)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj