395. Pudding z croissanta i serka wiejskiego

03 grudnia

  Kokosowy* pudding z croissanta i serka wiejskiego z babcinymi śliwkami z kompotu, granatem i brzoskwiniowym serkiem


* wiórki kokosowe i mąka kokosowa

You Might Also Like

10 komentarze

  1. ale ekstra. lubię serek wiejski ale nigdy go w ten sposób nie wykorzystywałam

    OdpowiedzUsuń
  2. oj ale bym schrupała to cudo !

    OdpowiedzUsuń
  3. z serka wiejskiego? no to juz wiem, ze dobry :)

    OdpowiedzUsuń
  4. nie dość, że mój ulubiony wiejski to jeszcze croissant <3 pyszne zapiekane, cieplutkie - na tę porę znakomite!

    OdpowiedzUsuń
  5. Jakie pyszne , kolorowe , danie na sniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. z serka wiejskiego? no nie, że też na to nigdy nie wpadłam, to musiało być boskie :D

    OdpowiedzUsuń
  7. przepadłam! za dużo dobrego! <3

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj