392. Cukiniowa jaglanka a'la brownie

30 listopada

Cukinia zagościła w końcu i w mojej miseczce :) Bardzo długi czas się do niej przymierzałam, bo jak pewnie zauważyliście, miseczkowe śniadania rzadko się u mnie pojawiają. Ta jaglanka była cudownie gęsta, sycąca i delikatna w smaku. 


Piernikowa jaglanka a'la brownie gotowana na naturalnym napoju sojowym z mleczną czekoladą, mielonym lnem, przyprawą do piernika, kandyzowaną skórką pomarańczową i cukinią podana z puszystym serkiem waniliowym i winogronami


You Might Also Like

12 komentarze

  1. kaszy jaglanej nie lubię, fajną masz łyżkę.

    OdpowiedzUsuń
  2. Jaglanej z cukinią nie mieszałam :D Ale jak mega gęsta to biorę ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. czasem śniadanie z miseczki jest najlepszym wyjściem :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Istny raj *.* A jaka gęsta ... taką miseczką najlepiej zaczyna się dzień ! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. jaglanka jest obłedna w każdej wersji <3

    OdpowiedzUsuń
  6. piernikowe brownie w miseczce, no no :3

    OdpowiedzUsuń
  7. Przyprawa piernikowa, cukinia, kasza jaglana... wychwyciłam te składniki w pierwszej kolejności i chcę spróbować takiego smaku:)

    OdpowiedzUsuń
  8. Z chęcią porwałabym tę jaglankę :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Jaglanka wspaniała, ale ta miseczka i łyżeczka po prostu mnie rozczulają :D

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj