352. Jaglane pancakes ze świeżymi daktylami

21 października

Uwielbiam pancakes z różnego rodzaju płatków - owsianych, jęczmiennych, czy tak jak dzisiejsze - jaglanych. Dzięki nim placki miały bardzo ciekawą, puchatą strukturę. Do tego karob, świeże tureckie daktyle i ekstrakt z wanilii. Chyba nie mogłam sobie wymarzyć lepszego poniedziałkowego śniadania :)


Karobowe pancakes z płatków jaglanych ze świeżymi daktylami, ekstraktem z wanilii i solą himalajską podane z serkiem waniliowo-cynamonowym



You Might Also Like

18 komentarze

  1. robię się zazdrosna patrząc na takie fajne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zjadłabym takie rumiane pancakes, wyglądają jak pierniczki....:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jak ty czarujesz na tą patelnią, że one Ci wychodzą 2 razy takie grube jak normalne?! ;)
    Cudowne!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Hmm...dodaję sodę oczyszczoną i rosną w oczach :)

      Usuń
  4. A ja uwielbiam Twoje placki bo zawsze są takie grube i idealne! Chętnie bym spróbowała świeżych daktyli:-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Jakie grubaśne! Wyglądają na sycące i przepyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  6. jakie grubaśne :) moge prosić o przepis ?

    OdpowiedzUsuń
  7. Ale mega grube Ci wyszły *.*

    OdpowiedzUsuń
  8. jaglanych jeszcze nie jadąłm. wyglądają genialnie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. wyglądają jak ciacha <3 wyszły Ci świetnie :)

    OdpowiedzUsuń
  10. bardzo fajnie wyszły, takie grubaśne najlepsze !

    OdpowiedzUsuń
  11. Grubaśne wyszły :) Jak takie fajne nadziane ciasteczka :)

    OdpowiedzUsuń
  12. kocham daktyle, ich słodycz wyjątkowo mi odpowiada :) z płatkami jaglanymi musiały stworzyć bardzo smaczny miks :)

    OdpowiedzUsuń
  13. przepis poprosze ?:> plisssss

    OdpowiedzUsuń
  14. Wyglądają przepysznie! :) Dodaję do akcji i pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  15. o mniam! jakie fajne grubaski!

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj