319. Kasza jaglana na budyniu brzoskwiniowym z figą

18 września

Budyniowa brzoskwiniowa kasza jaglana gotowana z figą na mleku sojowym podana z figą i twarogiem


You Might Also Like

21 komentarze

  1. Najładniejsza łyżeczka jaką widziałam, skąd ją masz ? *_*
    Aż ślinka cieknie <333

    OdpowiedzUsuń
  2. Jaka kremowa! Budyniowej jaglanki muszę spróbować :) I znowu ta łyżeczka ♥

    OdpowiedzUsuń
  3. Budyń z jaglanki, jaglanka zapieczona pod budyniem... ale w takiej formie jeszcze nie próbowałam. ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Urocza ta łyżeczka :D
    Wygląda jak przepyszny deser ^^

    OdpowiedzUsuń
  5. Jak zwykle przecudnie podane, z chęcią bym spróbowała :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Boska łyżeczka!
    Gdzie kupiłaś?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. W hipermarkecie z niemieckimi rzeczami :)

      Usuń
  7. Łyzeczka cudna, ale jednak jak bym miala pybrac wybralabym miseczke :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Przepiękne zdjęcia, aż zgłodniałam. :D Figi się je ze skórką? :)

    OdpowiedzUsuń
  9. szczerze, to jeszcze nigdy nie spotkałam się z brzoskwiniowym budyniem, a to jeden z moich ulubionych owoców!! <3 gdzie zdobyłaś taki budyń?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jest przepyszny, zdobylam w Sano :)

      Usuń
  10. Nie widziałam nigdy brzoskwiniowego budyniu :O Chcę takie cudo :D
    A ta jaglanka wygląda bardzo kremowo :)

    OdpowiedzUsuń
  11. jaglana z budyniem<3 a do tego figa- pycha!

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj