313. Pancakes i duszony patison z cynamonem.

12 września

Patison i kabaczek smakują prawie tak samo jak cukinia - z tym, że dla mnie ten pierwszy ma najciekawszy aromat, a w połączeniu z cynamonem...to już w ogóle cudowny :) Polecam jeśli jeszcze nie próbowaliście, a lubicie cukinię. :)

Żytnie karobowe pancakes z duszonym w cynamonie patisonem podane z daktylem i serkiem śmietankowym






You Might Also Like

19 komentarze

  1. ten patison mnie zaciekawił :)

    OdpowiedzUsuń
  2. nie jadłam jeszcze takich :) ale wyglądaja kusząco!

    OdpowiedzUsuń
  3. Cukinię uwielbiam, a patisona nigdy nie próbowałam.

    OdpowiedzUsuń
  4. nie próbowałam przyznaję :P

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale grubaśne! Bardzo ciekawy pomysł z tym patisonem :)

    OdpowiedzUsuń
  6. piękne Ci wyszły. Zjadłabym jedynm tchem ale jestem lewa co do patelnianych wypieków .
    Zapraszam do siebie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Trening czyni mistrza - zrobisz kilka razy i zaczna Ci wychodzic :)

      Usuń
  7. Jak zwykle takie piękne i pulchne Ci wyszły <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Nowe połączenie zawsze mile widziane <3

    OdpowiedzUsuń
  9. nigdy nie jadłam patisona, ciekawe :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Mmm..pysznie się prezentują <3

    OdpowiedzUsuń
  11. Nie próbowałam nigdy patisona. Ale jeżeli smakuje tak jak napisałaś to biorę w ciemno :D

    OdpowiedzUsuń
  12. pyszne grubaski, lubię jak takie mi wyjdą :)

    OdpowiedzUsuń
  13. nie próbowałam i nawet w sklepie nie widziałam... Ale placki mistrzowskie! takie grube i pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Patison w cynamonie? Tego jeszcze nie próbowałam!

    OdpowiedzUsuń
  15. Nie widziałam jeszcze patisona, albo może nie zwróciłam na niego uwagi .. w każdym razie po tych placuszkach chyba to zmienię i poszukam go z sklepach :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Dlaczego jak wstaję rano nigdy nie pamiętam o pankejkach?

    OdpowiedzUsuń
  17. wow, jakie grubaśne! takie są najlepsze ;)
    nie jadłam patisona? ciekawe.

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj