311. Suflet z naleśników. Po królewsku

10 września

To było tak dobre...że nie jestem w stanie tego opisać słowami :) Co ciekawe, suflet nie opadł ani milimetra, także można powiedzieć, że to mój taki mały debiut. Po prostu perfekcyjny! I te pieczone figi...

Zobaczyłam go u whiness, z której rekomendacją mogę się całkowicie zgodzić, a przepis stąd z moimi modyfikacjami (słodziłam cukrem pudrem, dałam całe jajko i zrobiłam większe naleśniki)

 Pomarańczowy suflet z naleśników nadzianych serkiem aroniowym i figami


You Might Also Like

18 komentarze

  1. Robiłam i... mogę się podpisać pod tym rękoma i nogami. A Ty do tego dobrałaś przecudowne dodatki ^^

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale wygląda :O A środek... rozpływam się :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Czyli wychodzi na to że zrobić muszę ;p

    OdpowiedzUsuń
  4. Jaaaki pulchniutki, pychota!

    OdpowiedzUsuń
  5. rany, nie dość że naleśniki, to jeszcze suflet... fantastyczne!

    OdpowiedzUsuń
  6. suflet z naleśników, to musi być pyszne! poza tym też tak smakowicie wygląda, że nie ma na co czekać tylko smażyć i piec ;D

    OdpowiedzUsuń
  7. Ciekawy przepis i jak pięknie wyrósł ten suflet :)

    OdpowiedzUsuń
  8. naleśniki w takiej formie mają szansę mi zasmakować! jak to pysznie wygląda ;3

    OdpowiedzUsuń
  9. Wow wygląda smakowicie! Już wiem co zagości u mnie na śniadanie w weekend .. :D

    OdpowiedzUsuń
  10. ale wyrośnięty! :) naleśnikowy jest pyszny

    OdpowiedzUsuń
  11. Pyszności :) tyle przyjemności :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Nie no nie ! Czemu w wakacje go nie zrobilam ?!
    Twoj wyglada genialnie :)

    OdpowiedzUsuń
  13. genialne:) wietnie urosło:) po prostu pysznosci:)

    OdpowiedzUsuń
  14. Moje ulubione wydanie naleśnikow :) Cieszę się, że Ci smakowało :) Wygląda imponująco <3

    OdpowiedzUsuń
  15. Wow, ale cudnie Ci to wyrosło! :) Śniadanie mistrza :)

    OdpowiedzUsuń
  16. faktycznie, królewskie śniadanie ;)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj