300. Kremówkowy pudding z croissanta. Na jubileusz.

30 sierpnia

Miał być wczoraj, ale wypadło mi rano kilka spraw i nie chciałam, żeby śniadanie jubileuszowe było byle jakie. Także jubileusz przesunięty na dzisiaj. Pierwszy raz robiłam na kremówce i bez wątpienia smakuje sto razy lepiej niż na mleku. Do tego świeże borówki...to chyba już końcówka w tym sezonie. Trzeba korzystać, póki są :)

Waniliowy pudding z maślanego croissanta na kremówce ze starkowaną laską cynamonu, borówkami i cukrem trzcinowym




You Might Also Like

17 komentarze

  1. Nieee, zniszczyłaś mnie tym! To musiało smakować cudownie <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Oo, wyglada i musialo smakowac pysznie!

    OdpowiedzUsuń
  3. Taki pudding z croissanta musi smakować obłędnie!

    OdpowiedzUsuń
  4. G-E-N-I-A-L-N-E ! Absolutnie do wypróbowania, croissant sam jest obłedny, a w takim puddingu musi smakować świetnie

    OdpowiedzUsuń
  5. U mnie też dzisiaj jubileusz! :D Oj, pysznieee świętowałaś swój :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Mniaam, bardzo smakowicie. Takim puddingiem bym nie pogardziła!

    OdpowiedzUsuń
  7. o mamuniu ! Gratuluję jubileuszu i z chęcią zabrałabym Ci ten pudding ^^

    OdpowiedzUsuń
  8. No ba! Czymże jest kremówka wobec banalnej śmietany czy jogurtu... To ambrozja!:)

    OdpowiedzUsuń
  9. jeju, cudo!! nie dość, że croissant to jeszcze kremówka ;d

    OdpowiedzUsuń
  10. sam croissant jest pyszny, a pudding... swoją drogą, gzie kupujesz te wspaniałe, francuskie rogaliki? :)
    zapraszamy: http://to-wlasnie-one.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  11. Taki pudding to sama przyjemność ;) Najlepszy na śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Aaaachh, to musiało smakować obłędnie!

    OdpowiedzUsuń
  13. O rajusiu, OBŁĘDNY!
    Gratuluję jubileuszu:)

    OdpowiedzUsuń
  14. mmmm, zjadłabym taki pudding! Albo nawet samego rogalika z dżemem <3

    OdpowiedzUsuń
  15. no, no co za pyszny jubileusz! mogłabym mieć takie codziennie ;D

    OdpowiedzUsuń
  16. Idealny pudding na taki jubileusz :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj