255. Orkiszowe pierogi z serem i jagodami

14 sierpnia

Pogoda strasznie się popsuła. Bardzo silny wiatr, burza, deszcz. Czy to już jesień? :( Na osłodę tego chłodnego poranka typowe comfort food czyli pierogi. W trochę ulepszonej wersji :)



Orkiszowe pierogi z serem i jagodami podane ze śliwką, serkiem homogenizowanym i płatkami Lion


You Might Also Like

16 komentarze

  1. Cudo, cudo, cuuudo! *.*

    OdpowiedzUsuń
  2. Pierooooooogi :D Matko, teraz doszłam do wniosku, że jeszcze w tym sezonie nie jadłam pierogów!

    OdpowiedzUsuń
  3. najlepsze pierożki pod słońcem, do tego zdrowe :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Pysznie osłodziłaś sobie poranek :)

    OdpowiedzUsuń
  5. U mnie też coś się zachmurzyło. Ale mam nadzieję, że to nie jesień, tylko CHWILE zachwiane pogody :)
    Pierogi...wieki ich nie jadałam! Zrobiłaś na mi nie straszną ochotę! A ten twarożek i jego kolor, mmmm! <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Pierogi podane z platkami , jestem zachwycona ^^

    OdpowiedzUsuń
  7. Odpowiedzi
    1. Nie ma sprawy, jeszcze troche ich jest :)

      Usuń
  8. Ja kocham pierogi tak samo jak naleśniki, dawaj!<3

    OdpowiedzUsuń
  9. Uwielbiam pierogi, wszystkie, bez wyjątku, Twoje są świetne: )

    OdpowiedzUsuń
  10. pierogi z rana i aż przyjemniej się wstaje :D
    a u mnie całkiem ładnie :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Jeszcze nigdy nie jadłam pierogów na śniadanie, chyba trzeba to nadrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Od jutra pogoda ma się poprawić. Mam nadzieję, że prognozy się nie mylą.
    Kocham pierogi <3

    OdpowiedzUsuń
  13. Takich pierożków jeszcze nie jadłam, ciekawe jak smakują :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj