254. Piernikowe placuszki żytnie z jeżynami.

13 sierpnia

Mąka żytnia razowa to zdecydowanie mój faworyt. Dzisiejsze śniadanie przywołuje świąteczne wspomnienia, a zarazem pozwala cieszyć się owocami lata...

Nie mogłam się zdecydować, które zdjęcie jest najlepsze, dlatego dodaję wszystkie :)


Piernikowe arakowe placuszki żytnie z cynamonem, melasą karobową i jeżynami podane z bananem i jezynami





You Might Also Like

18 komentarze

  1. Ostatnie zdjęcie - cudaaaa <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Wyglądają bardzo apetycznie i delikatnie. Z chęcią bym zjadła porcję :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Dwie pory roku w jednym śniadaniu - lubię to! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Piernik♥ Jesień!♥:D
    Ale fajnie jest czekać na ulubioną porę roku!^^

    OdpowiedzUsuń
  5. I to był bardzo dobry pomysł, bo wszystkie zdjęcia są świetne :)

    OdpowiedzUsuń
  6. jeżynki właśnie zjadłam ;p a piernikowe placuszki to świetny pomysł ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Jaaaakie śliczne i te jeżyny<3

    OdpowiedzUsuń
  8. Jakie one są śliczne :D
    Pyszotaa <3

    OdpowiedzUsuń
  9. placuszki z jeżynami! chcę <3

    OdpowiedzUsuń
  10. z tej mąki robię chleb :D
    ale jeżynki świetnie wyglądają!

    OdpowiedzUsuń
  11. piernikowe? można przepis ^^ ?

    OdpowiedzUsuń
  12. wyglądaja wyśmienicie :) mona skubnąć jednego ?? :)))

    OdpowiedzUsuń
  13. Wszystko co piernikowe jest absolutnie genialne, uwielbiam ten smak, a dodatek jeżyn - pycha !

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj