172. Budyń waniliowy z płatkami Toppas i musli

23 maja

Budyń waniliowy na napoju ryżowym z płatkami Toppas i musli tropikalnym 


You Might Also Like

17 komentarze

  1. Budyń to smak mojego dzieciństwa! Kiedy przychodziło się do babci w każdą niedziele nie mogło się obyć bez budyniu z biszkoptami i sosem malinowym. ^^

    OdpowiedzUsuń
  2. A cóż to za ciekawe płatki? :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No właśnie, wyglądają bardzo apetycznie ^^

      Usuń
    2. apetycznie i tajemniczo:D

      Usuń
    3. mnie też zaintrygowały :)

      Usuń
  3. Zawsze mnie inspirujesz, jak najdzie mnie ochota na desery ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ciekawią mnie te płatki, napiszesz coś więcej?:>

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To są takie poduszeczki, które wyglądają jak wiklina ;D Bardzo chrupkie, na wierzchu mają lukier taki jak kiedyś płatki Snow Flakes :)

      Usuń
  5. aż sobie wygoglowałam te płatki ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. matko, ja chcę budyń *.* haha, jakie fajne płatki!

    OdpowiedzUsuń
  7. Lubię te płatki, często je kupuję :) Świetnie smakują.

    OdpowiedzUsuń
  8. Uwielbiam musli, dorzuciłabym tu banana:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie miałam :( ale za to dzisiaj kupiłam nektarynki i borówki <3

      Usuń
  9. te płatki jadłam kiedyś w Anglii, są takie pyszne <3

    OdpowiedzUsuń
  10. Znam te płatki. Pyszne są. :)
    Smaczne śniadanko :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Pyyszotka :) lubię takie budynie :D

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj