20. Miodowa orkiszankomanna z budyniem

21 grudnia

Dzisiaj taka hybryda na śniadanko ;-) Słońce świeci na całego, trzeba więc gdzieś się wybrać :)

Orkiszankomanna z dodatkiem otrębów owsianych,
budyniem śmietankowym, miodem, konfiturą malinową z wanilią
i preclami z mlecznej czekolady


You Might Also Like

15 komentarze

  1. Ale fajne te precle w czekoladzie! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Skąd wyczasnełaś takie super precelki ?:D

    OdpowiedzUsuń
  3. Zostałaś przeze mnie otagowana, zapraszam :) http://breeakfastinthemorning.blogspot.com/2012/12/170-liebster-blog.html

    OdpowiedzUsuń
  4. podoba mi się i to bardzo<3 nie wiem, czy bardziej mnie zachwyca ta konfitura czy te czekoladowe precelki^^

    OdpowiedzUsuń
  5. Ależ cudownie podane śniadanko, jestem zauroczona :) Uwielbiam precelki, ale w czekoladzie jeszcze nie jadłam :>

    Dziękuję za nominację do Liebster, jutro odpowiem :*

    OdpowiedzUsuń
  6. orkiszankomanna, za samą nazwę - lubię to ;D

    OdpowiedzUsuń
  7. Mmm, ale ma cudną konsystencję :) Uwielbiam właśnie takie kaszki.

    OdpowiedzUsuń
  8. Mmm pyszności :) Tr precelki są świetne!

    OdpowiedzUsuń
  9. te dwa precelki wyglądają świetnie:D

    OdpowiedzUsuń
  10. Hihi widzę, że precelki robią furorę :)

    OdpowiedzUsuń

JemyZdrowo.pl
mytaste.pl

Subskrybuj